هفت دلیل برای شروع کسب و کار آنلاین
چه کسی فکر میکرد که اینترنت میتواند بستری متفاوت برای زندگی و راه اندازی کسبوکار ما باشد؟
باور کردن این موضوع ممکن است سخت باشد که الان ما میتوانیم از طریق اینترنت، بلیت هواپیما و قطار را خریداری کنیم، حتی میتوانیم محصولات خود را از کسب و کار آنلاین و اینترنت سفارش داده و در منزل یا محل کار تحویل بگیریم.
شاید برای خودتان سوال پیش آمده باشد که آیا من هم میتوانم در فضای آنلاین برای خودم کسب و کار داشته باشم یا شاید بگویید که من ایدهای دارم، آیا میتوانم با راه اندازی یک کسب و کار آنلاین به درآمد برسم؟
در این مقاله قصد دارم هفت دلیل را برایتان معرفی کنم تا بتوانید تصمیمگیری بهتری برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود داشته باشید.
1. به دست آوردن استقلال مالی در راه اندازی کسب و کار آنلاین
اینترنت یک بستری است که به ما کمک میکند تا اگر محصول، خدمت یا ایدهای داشته باشیم، بتوانیم از طریق آن به کسبوکار، فروش و درآمد برسیم. در واقع، با فروش محصولات، خدمات یا ایدههای خود میتوانیم به استقلال مالی دست یابیم. حتی اگر محصولی ندارید یا خدمتی ارائه نمیدهید، میتوانید از طریق تولید محتوا، تخصص خود را به دیگران نشان دهید. میتوانید دورههای آموزشی خود را از طریق فضای اینترنت به افراد معرفی کنید و خودتان را به عنوان یک کارشناس معرفی کنید تا بتوانند از طریق ارتباط با شما از خدمات مشاورهتان استفاده کنند.
اینترنت به ما کمک میکند تا بهترین استقلال مالی را برای خودمان داشته باشیم.
2. دسترسی نامحدود به مشتری در راه اندازی کسب و کار آنلاین
اینترنت به ما کمک میکند تا با دسترسی نامحدود به مشتریان، به هر زمان و هر جایی که بخواهیم، محصولات و خدمات خود را به آنها ارائه دهیم. مشتریان میتوانند از طریق اتصال به فضای اینترنت با کسب و کار آنلاین ما آشنا شوند و از خدمات و محصولات ما استفاده کنند. اینترنت به شما کمک میکند تا به مشتریانی که شاید به سختی بتوانید در دنیای فیزیکی با آنها در ارتباط باشید، به راحتی در فضای مجازی یا دیجیتال دسترسی داشته باشید.
3. مقرون به صرفه بودن راهاندازی کسب و کار آنلاین
کسبوکار آنلاین در مقایسه با کسبوکار سنتی از لحاظ هزینههای مربوط به شروع، سرمایه و استقرار سادهتر است. اگر بخواهید کسبوکار سنتی راه اندازی کنید، نیازمند یک فضای فیزیکی، اجاره یا خرید مکان، مبلغ زیادی برای بودجهبندی و هزینههای متفاوت دیگر هستید. اما ایجاد یک وب سایت یا یک حساب کاربری در شبکههای اجتماعی نیازمند هزینه مناسبتری است. همچنین نگهداری آن در آینده نیز هزینه زیادی ندارد، در مقایسه با کسبوکار سنتی که نیازمند حفظ و نگهداری فضای فیزیکی است.
4. گسترش کسب و کار موجود با راه اندازی کسب و کار آنلاین
با سرمایه کم، میتوانید کسبوکار آنلاین خود را آغاز کنید و با درآمدی که از آن کسب میکنید، آن را بزرگتر کنید و بودجه بیشتری به آن اختصاص دهید. ممکن است سوال برایتان پیش بیاید که «من محصولی یا خدمتی ندارم و ایدهای هم ندارم، اما یک کسبوکار سنتی دارم و میخواهم آن را به کسبوکار آنلاین تبدیل کنم». بگذارید به شما بگویم که دقیقاً چنین چیزی در فضای آنلاین ممکن است رخ دهد. میتوانید کسبوکار سنتی خود را به همراه مغازه، دفتر کار و … به فضای دیجیتال منتقل کنید و برای آن در دنیای مجازی یا دیجیتال برنامهها و صفحات شبکههای اجتماعی ایجاد کنید.
از طریق تولید محتوا میتوانید محصولاتتان را به مخاطبان بیشتری معرفی کنید. کسبوکار آنلاین به شما کمک میکند تا به صورت موثرتری با مشتریان در ارتباط باشید. زیرا در فضای دیجیتال، تعداد زیادی افراد وجود دارند که به شما توجه میکنند و کمک میکنند کسبوکارتان رشد کند. با حضور آنلاین، میتوانید با استفاده از راهکارهای متنوعی مانند تبلیغات آنلاین، بهترین انتخاب برای خودتان را انجام دهید و بتوانید مشتریان بیشتری را جذب کنید. اینترنت به شما کمک میکند تا مشتریانی که شاید به سختی به آنها دسترسی داشته باشید در فضای حقیقی، به راحتی در فضای مجازی یا دیجیتال پیدا کنید و با آنها ارتباط برقرار کنید. به عبارت دیگر، حضور آنلاین به شما کمک میکند تا کسبوکارتان را گسترش داده و فروش بیشتری داشته باشید.
5. داشتن برنامه منعطف کاری با راه اندازی کسب و کار آنلاین
دلیل دیگری که کسبوکار آنلاین میتواند جذاب برای شما باشد و شما بخواهید آن را شروع کنید، این است که میتوانید یک برنامه کاری منعطف داشته باشید. به عبارت دیگر، میتوانید به صورت پارهوقت یا تمام وقت برای کسبوکار آنلاین وقت بگذارید.
اگر در حال حاضر یک کسبوکار دارید، میتوانید کسبوکار آنلاین را به آن اضافه کرده و آن را گسترش دهید. اگر به درآمد بیشتری از کسبوکار آنلاین نیاز دارید، میتوانید به کسبوکار فعلی خود وظیفه بیشتری اختصاص دهید. اگر در حال حاضر در جایی مشغول به کار نیستید، میتوانید وقت خود را برای کسبوکار آنلاین بگذارید و آن را رونق ببخشید و گسترش دهید.
اما یک نکته بسیار مهم درباره کسبوکار آنلاین وجود دارد و آن این است که محدودیت زمانی ندارد. شما میتوانید در هر بازهای از شبانهروز فعالیت کنید. میتوانید در نیمه شب، صبح، بعد از ظهر یا هر زمان دیگری که برایتان مناسب است، به کسبوکار آنلاین خود اختصاص دهید. در اینجا مانند یک کسبوکار اداری معمولی یا وظیفهای کارمندی نیست. شما میتوانید در هر ساعتی که بخواهید، فعالیت کنید و محصولات، خدمات یا ایدههای خود را به دیگران معرفی کنید.
6. راهاندازی کسب و کار آنلاین توسط هر فردی
یکی از خوبیهای کسبوکار آنلاین این است که در این فضا هر کسی میتواند این کار را انجام دهد. برای مثال، شما میتوانید کسبوکار آنلاین را در نظر بگیرید، چه شما یک بازنشسته هستید و علاقهمند به کسبوکاری در خانه هستید، یا شما یک دانشجو هستید که دنبال این هستید که در کنار درس خواندن، کسبوکاری داشته باشید. حتی اگر کارمند هستید، میتوانید در این فضا کسبوکار شخصی خود را داشته باشید.
نیازی به داشتن اطلاعات بالایی نیست، اما برای شروع، یادگیری و آموزش یکمی نیاز است. با هر سطح دانش و تحصیلات یا هر سنی که دارید، میتوانید در این فضا کسبوکار خود را آغاز کنید، محصول و خدمت خود را ارائه دهید و از طریق کسبوکار آنلاین به دیگران معرفی کنید.
7. شروع سریع راه اندازی کسب و کار آنلاین
دلیل دیگری که درباره کسبوکار آنلاین باید بگویم و شما باید شروع کنید، این است که راهاندازی و شروع در این فضا به سرعت اتفاق میافتد، در مقایسه با کسبوکار سنتی که باید یک دفتری را اجاره یا خریداری کنید و زمان زیادی میبرد. در فضای آنلاین یا فضای کسبوکار دیجیتال، شما به راحتی و به سرعت میتوانید کار را آغاز کنید، تهیه یا طراحی یک وبسایت نیز زمان زیادی نمیبرد. ایجاد یک حساب در شبکههای اجتماعی نیز زمان زیادی نیاز ندارد. سریع میتوانید کار را شروع کنید،
اما باید با تدریج و پیوسته در این فضا پیش بروید. شروع سریع مهم است، اما باید به آرامی و پیوسته در مسیر پیش رو حرکت کنید تا بتوانید کسبوکار قویای را از آن بسازید و مردم را آگاه کنید و جذب کنید. باید به محتواها و محصولات خود تمرکز کنید و آنها را به دیگران معرفی کنید.
به طور خلاصه، کسبوکار آنلاین به هر شخصی امکان میدهد در این فضا فعالیت کند، بدون اهمیت از وضعیت اشتغال یا سطح تحصیلاتش. شروع کسبوکار آنلاین سریع است و شما به راحتی میتوانید کار را آغاز کنید و به سرعت در این فضا پیشرفت کنید. با تمرکز و پیوسته کار کردن، میتوانید به موفقیت در کسبوکار آنلاین دست یابید و محصولات و خدمات خود را به دیگران معرفی کنید.
در این مقاله، هفت دلیل برای راه اندازی کسبوکار آنلاین به شما معرفی شده است، تا اگر تردیدی یا ترسی درباره راه اندازی و شروع کسبوکار آنلاین خود دارید، با این دلایل قانع شده باشید و تصمیم خود را بگیرید و از همین امروز کسبوکار آنلاین خود را آغاز کنید.
حتما بخوانید:
رسانه های Owned ،Paid و Earned چیست؟
بازاریابی دیجیتالاهمیت برند در دیجیتال مارکتینگ
بازاریابی دیجیتالمزایا و چالش های دیجیتال مارکتینگ
بازاریابی دیجیتال